(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Ševcovský mls
Postup přípravy
500 g měkkého salámu
100 g majolky
1 cibule
2 sterilované okurky
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce plnotučné hořčice
lžíce jemného kečupu
lžíce worchesteru
3 kostky cukru
Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme majolku. Opět dobře promícháme.
100 g majolky
1 cibule
2 sterilované okurky
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce plnotučné hořčice
lžíce jemného kečupu
lžíce worchesteru
3 kostky cukru
Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme majolku. Opět dobře promícháme.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé